Over Ons

Diba International Concerts is een gerenommeerd evenementen- en artiestenbureau, met meer dan 40 jaar ervaring in de Internationale showbusiness en concertindustrie.

Wij opereren met name op de Europese markt maar ook buiten Europa is men bekend met de vele activiteiten van ons bedrijf. Zo werken wij al heel lang samen met alle vooraanstaande Agencies in Engeland en Amerika.

Door jarenlange ervaring weet Diba International Concerts goed in te schatten wat de wensen van een concertbezoeker zijn, kwaliteit is onze maatstaf.

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op onze website en een blik te werpen in de wereld van onze muziek.

Bauke Algera
Dick Jaarsma


Hieronder enkele artiesten die we
eerder vertegenwoordigd hebben:

BB KingBuddy GuyCesaria Evora
Chaka Khan
Carlos SantanaThe Chieftains
Christy MooreEngelbert HumperdinckFats Domino
Jerry Lee LewisJoe BonamassaJohn Denver
Keb MoLittle RichardMetallica
Nolan SmokeyPercy SledgeRay Charles
Robert CrayRoy OrbisonSaxon
The ShadowsWilson PickettBarry White

 

en vele anderen!

The Kilkennys komen weer naar Nederland. De Ierse superband zal ditmaal een uitgebreide tour langs de vaderlandse theaters ondernemen. En dat zal hen ongetwijfeld weer veel nieuwe fans opleveren.

Want iedereen die een concert van deze energieke muzikanten heeft meegemaakt, is het er zo langzamerhand wel over eens: The Kilkennys zijn een sensatie. Het gaat hier namelijk om vier jongemannen die de muziek van hun land vertalen naar een nieuwe generatie zonder de essentie van dit genre geweld aan te doen. In de bewerking van The Kilkennys krijgen klassiekers als Whisky in the Jar en The Wild Rover een totaal nieuw leven. Kortom, deze groep bewijst dat Ierse muziek nog steeds top of the bill is.


---- LAATSTE NIEUWS ----

Het optreden Kilkennys in Tersoal, Friesland op 28 juni a.s.
is bevestigd!
Op deze avond eveneens een very special guest-optreden
van Folkert Hans Tolsma-The Trumpet Man.

 


 

 

THE KILKENNYS 

Lees meer op de Pagina van de Kilkennys